dilluns, 21 de març del 2011

Ja s'han acabat les colònies!

Hola Pingüins! estic molt content perquè vaig anar amb vosaltres a les colònies i ningú em va veure eh! vaig estar molt amagat a una de les esquerdes de la casa i cada nit, us anava a visitar a les habitacions! sembleu angelets quan dormiu! Em va agradar molt les activitats que vau fer i també els pijamas que utilitzeu, jijijijijiji! el meu és tot vermell! Pingüins, seguiu enviant missatges, m'agraden molt!

8 comentaris:

  1. Hola Pèbili!m'han agradat molt les colònies.Ha! Pèbili saps que dibuixets tenia el meu pijama?Jan.

    ResponElimina
  2. Hola Jan! doncs si la memoria no em falla...crec que tenia un jugador amb una pilota i les mànigues eren de color verd? pensa que sou molts nens i no me'n recordo de tots!

    ResponElimina
  3. Hola, Pèbili, saps que vam fer melmelada? a que no saps de que era? Adrián i Óscar

    ResponElimina
  4. Hola Adrián i Óscar!!! m'ha fet molta il·lusió veure un missatge vostre! Si que sé que vau fer melmelada i mmmmmm...que bona estava, perquè per la nit la vaig tastar! que entremeliat que sóc! I la melmelada era de POMA! veritat?

    ResponElimina
  5. Hola sóc l'Helena i ja sé que tu ets en Pèbili. A veure si saps qui va parar la taula per l'esmorzar de dijous amb mi, de primer? Un petó ben fort i bona nit. Gràcies.

    ResponElimina
  6. Pèbili, jo vull saber una cosa de tu... Tens cabell? És que tinc molta curiositat per saber-ho. I sempre vull saber coses de tu. També vull saber quan vindràs a veure'ns al cole.
    Un petó,
    Marina Benach

    ResponElimina
  7. Hola Helena! vas parar taula amb...uiii no me'n recordo!!! a veure...si! crec que ja si! amb la Marina B. i l'Iván?? petons Helena.

    Hola Marina! ja vaig veure que l'altre dia us preguntaveu si tenia cabell. Doncs si que en tinc, no l'heu vist? és de color blanc com la neu! m'agrada molt jugar a la neu! Aquest divendres estare a la classe escoltant el que dieu! gràcies per enviar-me missatges! petons!

    ResponElimina
  8. hola soc la laura pebilia las vancasa me past molbe vaigalpqarc gasia fin ten cabi iel meujarma tasti es sipatysc i ligada maxar pa i sopa magadola atamaladur magada mol si fin

    ResponElimina